lang.1 Українською     lang.1 По-русски     Вход в кабинет    Регистрация
Всего 4218 компаний
Аренда выделенного сервера

Диканька

Диканька 9964
Адрес:
21000, г. Винница, Автодорога М-12, км 356+100 на карте
Тел.:
(0432) 43-90-34
Web-адрес: отсутствует
Рубрики: Досуг, Отдых, Развлечения » Рестораны
Новости Новости (0) | Товары Товары (0) | Отзывы Отзывы (4)

Отзывы (4):

Добавить отзыв
  1. №4 Владислава в 2016-07-26 09:05:09 написал(а):
    Такого позорного заведения в Виннице никогда не видела, хотя езжу сюда 7 лет. Останавливалась рядом в гостинице и предложила друзьям поужинать поблизости. Половина блюд в меню отсутствует, но это слава богу, представляю какие были бы морепродукты, если даже колбасу и вареники не могут сделать съедобными. Селедка облита уксусом до умопомрачения, наверно чтоб не воняла. Среди лета салат по домашнему состоит из 3 кусков помидора и 5 кусков огурца, опять же с уксусом. Зелени ни капли- ни укропа, ни Петрушки. Как лютой зимой в Сибири. Буженина жуткая, середина поменяла цвет и плохо пахнет . Сказали официанту, отдали, улыбнулась и включила в счёт. Бокал сухого вина мог быть только грузинским. Кто производитель официантке не известно. Предложила принести 100 грамм. Понюхали и оставили на столе. Мрак! Официант на удивилась и не предложила забрать или заменить. Короче, если это столовая для дальнобойщиков па трассе, то зачем столько закопать в интерьер, а остальные сюда ходить перестанут. Даже живя в прекрасной гостинице рядом, заплачу за такси и поеду куда то ужинать
  2. №3 Вадим в 2014-07-27 23:32:41 написал(а):
    Зробив велику помилку та не прочитав відгуки перед візитом у цей "заклад". Повністю згоден з попереднім відгуком. Мясо так само просто підсмажене на пательні і для вигляду певне притиснули на мангалі щоб рисочки зявились... Риба так само. В чеку розсмішила графа "обслуговування" - 60 грн. Обслуговування як такого не було. Страви припаскудні як на свої гроші. Частина підгоріла і недослене а частина, таке враження, що вимочили в ропі. Десь зо 2 доби вимочували певно)) Я взагалі не можу собі скласти навіть крихту причини для чого вкладати величезні гроші в реально гарний ресторан щоб згодом його так споганити... Якщо мене хтось спитає де можна в нас провести час на природі та за келихом вина я спочатку скажу "Тільки не Диканька" а потів вже буду думати де порадити.
  3. №2 Гоша в 2013-10-01 13:21:46 написал(а):
    Вся проблема в руководстве, когда хозяин хам и самодур и не уважает людей то и результат соответствующий.
  4. №1 Володимир в 2013-04-14 17:06:57 написал(а):
    НЕ ХОДІТЬ В "ДИКАНЬКУ", ЦЕ ВЖЕ НЕ ТА "ДИКАНЬКА" ЩО БУЛА КОЛИСЬ !!!!!! Відсвяткували, якщо можна так сказати, день народження в цьому закладі. Розійшлися всі в препаршивому настрої. Більше ні моєї ноги, ні ноги всіх інших гостей там не буде !!!!!! І десятому замовлю словечко... Починалось ніби все непогано, а коли дійшли до мясних страв - пішло-поїхало.... Замовили ми шашлик зі свинячого ошийка, а принесли нам напевне "зад старого слона". М"ясо тверде як дерево, ні вгризти, ні врізати. Покликали офіціанта, той був невдоволений, ніби йому в миску бощу нагадили, фиркав, пиркав.... Покликали адміністратора (цікаво по якому критерію вона зайняла цю посаду? хотілося б взнати у хазяїна). Жодного натяку на культуру спілкування з клієнтом не було видно... Думали, що зараз кинеться з кулаками доказувати, що це невідоме за походженням м"ясо є свинячим ошийком. В результаті ніхто з гостей так не скуштував шашлик, настрій був зіпсований і всі дружно згадували програму "Ревізор", як добре було б ведучій Ользі побувати в цьому вулику скаженого і недобропорядного персоналу. Ну і на останок добавлю.... Стіл замовлено на 20 чоловік. Довірились адміністратору, порахували, замовили... В кінці харчів залишилось ще на чоловік 15. Повстає питання : для чого потрібен адмін, який не вміє елементарного - розписати меню на кількість гостей??? Купа грошей пішла на вітер, а це при тому, що вони так нелегко заробляються!!!!!!!